Consultații

Kinetoterapie

Fizioterapie

Masaj

Programe de ergonomie

Aplicare benzi kinesiologice

Consiliere psihologică

Consiliere psihologică

Consilierea psihologică este un demers terapeutic de scurtă durată (6-8 ședințe) și se adresează persoanelor sănătoase, aflate în impas, în situații concrete de viață, sau care traversează o situație de criză, și care le afectează buna funcționare în plan personal, social și profesional.

Consilierul susține, înșotește, orientează clientul în atingerea obiectivelor personale și în găsirea celor mai potrivite și funcționale soluții la problemele sale emoționale, cognitive, comportamentale, interrelațioanle, astfel încât clientul să dezvolte relații pozitive cu sine și ceilalti.

Consilierea psihologică se adrezează deopotrivă copiilor, adolescenților, tinerilor, cuplurilor, persoanelor în vârstă

Scopul consilierii psihologice :
- autocunoașterea și autodescoperirea propriului potențial,
- optimizarea capacitățile de comunicare prin creșterea empatiei și asertivității,
- creșterea toleranței la frustrare,
- dezvoltarea de relații pozitive , funcționale cu sine și ceilalți
- acceptarea de sine și acceptarea celorlalți, redescoperirea bucuriei de a trăi

Căldura afectivă, ascultarea activă, toleranța, empatia și obiectivitate sunt calități necesare consilierului psihologic în construirea relației de incredere - cu persoana unică pe care o are în fața sa.

Prezența la terapie implică curaj, sinceritate, capacitate de autoreflecție, refuzul de a accepta pasiv dificultățle vieții, deci persoanele care cer ajutorul unui consilier, nu sunt persoane slabe ''în cautarea unui tutore exterior'', ci ''oameni care au decis să-și ia in serios destinul, oameni hotărâți să ducă o viata mai buna''