Dragii noștri,

Începând cu 1 MAI 2015 tratamentul în clinica noastră pentru pacienții care vin cu bilet de trimitere se face pe baza următoarelor documente:

  • cardul național de asigurări sociale de sănătate
  • adeverința de asigurat cu valabilitate de 3 luni de la data emiterii pentru cel care refuză cardul național din motive religioase sau de conștiință
  • adeverință înlocuitoare pentru cei cărora li se va emite card național duplicat
  • documentele prevăzute în art.212 alin.(1) din Legea nr.95/2006, cu modificările și completările ulterioare, pentru persoanele cărora nu le-au fost emis cardul în vederea acordării serviciilor medicale.

Consultații

Kinetoterapie

Fizioterapie

Masaj

Programe de ergonomie

Aplicare benzi kinesiologice

Consiliere psihologică

Clinica Motivation vă oferă pe lângă  tratamente curative şi o gamă largă de tratamente profilactice. Astfel, derulăm programe de profilaxie a osteoporozei, hipertensiunii arteriale și terapii antistres.

Kinetoterapeuţii  clinicii noastre, specialişti în ergonomia spaţiului de lucru, vă pot alcătui programe de tratament kinetic personalizat care să preîntâmpine problemele cauzate de un regim de viaţă ce presupune o muncă de birou.

Pacienţilor ce îşi doresc reintegrarea cât mai rapidă în activitatea cotidiană şi, de ce nu, în cea sportivă le oferim pe lângă tratamentul clasic de recuperare variante moderne de terapie ce includ aplicarea de benzi kinesiologice, utilizarea în programul kinetic a produselor şi aparaturii  Theraband.

Tot din dorinţa de a veni în sprijinul dumneavoastră am conceput programe complexe de recuperare pentru pacienţii cu tulburări endocrino-metabolice ce includ pe lângă consultaţia de recuperare şi consultaţii şi consiliere în materie de  nutriţie şi un stil de viaţă sănătos.

De la specialiştii noştri ortopezi puteţi afla informaţii importante legate de afecţiuni ale coloanei vertebrale (scolioze, cifoze, lordoze), piciorului (picior plat valg, picior scobit, etc..) traumatice (leziuni de menisc, leziuni ligamentare,entorse, luxaţii) şi puteţi avea păreri pertinente legate de oportunitatea unei proteze de şold sau genunchi în afecţiuni ce necesită protezarea.