Echipa

Parteneri

CSR

Stimati pacienti,

 

Clinica Motivation se implica activ in viata comunitatii prin misiunea ei ca si afacere sociala. Fiind o Clinica cu servicii contra cost, Clinica Motivation isi propune sa devina o afacere profitabila pentru a putea sustine si cheltuielile altei locatii in vederea oferirii de servicii de kinetoterapie gratuite persoanelor cu dizabilitati – cazuri sociale.

Practic, prin achizitionarea serviciilor Clinicii Motivation, le dam oportunitatea celor pe care ii tratam sa ii ajute pe altii care nu-si pot permite sa beneficieze de recuperarea medicala de care au nevoie.

Si pentru ca stim cat de importanta este si ce inseamna recuperarea medicala de calitate, Clinica Motivation isi propune ca, in urmatorii ani, sa aiba cei mai multumiti pacienti de pe piata centrelor medicale de recuperare din Bucuresti.

De asemenea, dorim sa va informam ca suntem un pion important in ceea ce priveste formarea viitorilor specialisti. Kinetoterapeutii Motivation au o experienta indelungata pe diagnostice diverse, fiecare dintre ei avand un CV impresionant. Si pentru ca experienta si dezvoltarea profesionala este cu atat mai valoroasa cand este impartasita, in cadrul Clincii Motivation desfasuram un program de instruire si formare a tinerilor kinetoterapeuti (voluntari) care sub indrumarea kinetoterapeutilor titulari sunt implicati in activitatile zilnice.

Ei vor interactiona cu Dumneavoastra si vor contribui la desfasurarea in bune conditii a programului personalizat de care beneficiati. Va asiguram ca acestia sunt evaluati periodic iar activitatile in care sunt implicati sunt validate anterior de catre un kinetoterapeut titular.

Va multumim ca ati ales Clinica Motivation si pentru orice intrebari, personalul nostru va sta la dispozitie.

Cu stima,

Echipa Clinica Motivation